Potovanje v vesolje zavesti

Preizkusite multimedijsko instalacijo Potovanje v vesolje zavesti, inovativno personificirano umetniško izkušnjo, ustvarjeno z najsodobnejšimi tehnologijami. Potopite se v svojo zavest in opazujte frekvence možganskih valov.

Z očali za virtualno resničnost si oglejte tridimenzionalno video zgodbo o sfingi, varuhinji znanja, ki leti skozi prostranstvo sanj in raziskuje jedro svoje biti. Instalacija omogoča, da se poglobite v svojo zavest in spremljate odzive svojih možganov na glasbo in znane ter neznane stvarne objekte v videu. Naglavni senzor vam bo odčitaval signale možganskih valovnih frekvenc, ki se bodo izrisale v grafični podobi krožnic. Grafike z možganskimi zemljevidi lahko po zaključku doživetja tudi odkupite.

Multimedijska instalacija se odlikuje kot inovativna storitev na presečišču področij znanosti in umetnosti. Uresničuje intimno in vsesplošno človekovo željo, da bi (s)poznal samega sebe in svet oz. vesolje, v katerem se nahaja.

Potrebna je predhodna rezervacija termina. Za rezervacijo nas pokličite na 040 300 052 ali nam pišite na info@center-noordung.si.

 

Izvajalci projekta

Idejna zasnova, arhitektura instalacije in umetniško vodenje: Raj Per Tot (IND)

VR tehnologija, programiranje in oblikovanje senzorskih grafik: Antonio Giacomin (Fluido.it)

VR glasbena podlaga: Raj Per Tot, Riccardo Massari Spiritini

Produkcija: Rosa produkcija (direktor: Svetlana Dramlić)

Soorganizacija in promocija: Center Noordung (mentorstvo: dr. Dominik Kobold, organizacija: Tanja Tamše)

Ostala doživetja vesolja za doplačilo

Doživetja vesolja v sklopu ogleda

Skip to content