DARILNI BON

Field author Center Noordung
Field publisher Center Noordung

Za vse storitve Centra Noordung vam nudimo darilne bone, katere pošljemo tudi na dom. Obisk Centra Noordung je odlično darilo za vaše najbližje. Izbirate med različnimi možnostmi, od samostojnega in vodenega ogleda, uporabe simulatorja letenja Electre VR, VR Noordung virtualnega sprehoda po vesolju, spominek ali (družinska) doživetja, ki jih najdete v naši ponudbi (organizirani izleti, rojstni dnevi, opazovanje neba). Možno je kupiti tudi vrednostni bon za zneske 10€, 20€ in 30€. Naročite jih lahko po telefonu 040 300 052 ali elektronski pošti info@center-noordung.si Dvignete jih lahko tudi na blagajni Centra Noordung v Vitanju.

Field price

Problem vožnje po vesolju – Raketni motor

Field author Herman Potočnik Noordung
Field publisher Slovenska Matica

Slovenci imamo enega samega zares velikega pionirja moderne raketne in vesoljske tehnike, inženirja Hermana Potočnika (1892 - 1929). Potočnikova knjiga, obsegajoča 245 strani, ter 100 risb in slik istega avtorja. Slovenski prevod nemškega izvirnika Das Problem der Befahrung des Weltraums - der Raketen-Motor je izdala Slovenska matica leta 1986, ponatis pa je bil izdan leta 1999. Ta vizionarna knjiga prikazuje zelo dobro utemeljene zamisli potovanja in bivanja v vesolju, kar je bilo za tisti čas nepojmljivo in še danes ni povsem uresničeno. Zato je pričakovati, da bodo po knjigi segli bralci različnih interesov; nekateri jo bodo prebirali zaradi zgodovinske zanimivosti, drugi zaradi tehničnih rešitev, tretji pa kot zanimiv humanistično futuristični prispevek k človeškemu osvajanju vesolja.

Field price 25,00 €

Vrtljiva zvezdna karta

Field author revija Spika
Field publisher Spika

Je praktičen pripomoček za začetnike in za izkušene astronome. S Spikino vrtljivo zvezdno karto lahko za katerikoli dan in uro enostavno ugotovimo, katera ozvezdja in zvezde vidimo v tistem trenutku na nebu.

Field price 10,00 €

Raziskujmo OZVEZDJA z daljnogledom 10×50

Field author Bojan Kambič
Field publisher Cambio

Knjiga je namenjena vsem, ki vas zanima astronomija, si želite izvedeti kaj vse se skriva v ozvezdjih na našem nočnem nebu ali pa si želite samo zanimivega branja. Knjiga je odličen pripomoček za vse začetnike in še lepše darilo za vse pridne šolarje. Knjiga bo odličen pomočnik pri prepoznavanju ozvezdij galaksij, meglic in drugih nebesnih teles.

Field price 42,00 €

Moj prvi zvezdni atlas

Field author Bojan Kambič
Field publisher Cambio

Atlas je primeren za vse začetnike, ki se podajate v svet astronomije, za starše z nadobudnimi otroki, ki jih zanima dogajanje na nebu, tabornike, pohodnike in konec koncev tudi za resne opazovalce. Atlas je plastificiran in odporen na vlago, tako ga lahko brez skrbi odnesete pod nočno nebo. V zvezdnem atlasu je 12 mesečnih kart s prikazom neba ob meridijanu od juga do severa. Za lažje učenje in orientacijo pa so prikazane navidezne povezave med glavnimi zvezdami v ozvezdjih.

Field price 26,90 €

Želeli smo do zvezd: Zgodovina celjskih raketarjev

Field author Peter Omersel
Field publisher Zgodovinski arhiv Ceje

Knjiga mag. Petra Omersela na 170 straneh z bogato slikovno opremo natančno oriše kronologijo in raketne programe, ki so jih formalno amatersko organizirani celjski raketarji v svojih dosežkih in stremljenjih dvignili skozi pol stoletja delovanja na zavidljivo polprofesionalno raven. Iz entuziazma posameznikov, navdušenih nad osvajanjem vesolja, so se v začetku šestdesetih let 20. stoletja rodili uspehi, ki so s pomočjo povezovanja, podpore več tehnološko usmerjenih podjetji in z nadgrajevanjem v znanstveno raziskovalnih krogih, prinesli rezultat, ki je danes vsekakor vreden pozornosti.

Field price 20,00 €

Naročilo knjige

Izberite naslov knjige, ki jo želite kupiti

Osnovni podatki:

Pakiranje in poštnina:
- od 1 do vključno 4 knjige 5,00 €,
- od 5 do vključno 9 knjig 10,00 €,
- od 10 knjig dalje 20,00 €.

Vse cene vključujejo DDV.

Poglejte še ostale prodajne artikle

Skip to content