Organizacija dogodkov

Moderna arhitektura, objekt, ki že na zunaj daje vtis drugačnosti, futurističnosti in vzbuja v nas nekaj več, je pravi prostor za izvedbo različnih simpozijev, prireditev, konferenc, team buildingov, predavanj in podobnih dogodkov. Objekt v Vitanju se oddaja v najem za potrebe fotografiranj, snemanj in produkcije.

Okrogla dvorana je primerna za izvedbo konferenc in simpozijev, saj ponuja prostor, kjer je na razpolago 300 stolov kino postavitve in 48 m2 premičnega odra (6m x 8 m). Po potrebi uredimo tudi ozvočenje, osvetlitev in poskrbimo za postavitev dvorane po željah naročnika. Prav tako je na voljo samostojna konferenčna dvorana za 15 oseb na galeriji in večji prostor za do 25 oseb v kletnih prostorih.

Naša posebnost je, da lahko dogodke ali konference popestrimo z vodenim ali samostojnim ogledom razstav o vesolju.  Za dodatno animacijo pa program in zadovoljstvo udeležencev obogatimo še z interaktivnimi aplikacijami, kot so Vesolje 360, VR Noordung, Potovanje v vesolje zavesti, Baranyjev stol in Electra VR.

Prostor je namenjen tudi uporabi za izvedbo koncertov, predstav in prireditev ali za snemanje spotov, filmov in fotografiranje. Na voljo je  340 m2 okrogle dvorane, 220 m2 dinamične galerije s pogledom v dvorano, 3 ovalne pisarne v steklu in pohodna streha, kar bo zadovoljilo tudi najzahtevnejše naročnike.

Prenesite načrt DVORANE V PRITLIČJU

Prenesite načrt GALERIJE

Prenesite  PREREZ DVORANE

Pogostitev z domačimi dobrotami

Po želji vam lahko uredimo tudi pogostitev z domačimi dobrotami, pridelanimi na ekološki način na okoliških kmetijah. V dogovoru s ponudniki gostinskih storitev poskrbimo tudi za pogostitve (catering) na najvišjih nivojih.

Za potešitev lakote se lahko okrepčate tudi v sosednji Gostilni Kuzman (kapaciteta dvorane 80 oseb), v poletnem času pa tudi na Turistični kmetiji Polenšek, oddaljeni le 1,5 km od Centra Noordung.

Nastanitev v bližini

V primeru, da vaši dogodki zahtevajo več dni priprav in dela, je v Vitanju možnost nastanitve v Gostilni Kuzman in Apartmajih Borovnik, v bližnji okolici pa v Termah Zreče, na Turistični Kmetiji Urška in v Razpršenem hotelu Slovenske Konjice.

PIŠITE NAM

Za dodatna vprašanja glede aktualnih razstav, programov ali rezervacije termina ogleda oziroma najema centra za organizacijo dogodka enostavno izpolnite obrazec in nas kontaktirajte.

Zavod bo posredovane osebne podatke uporabil izključno za obravnavo posredovanih vprašanj oziroma za informiranje glede storitev zavoda, ter jih hranil do preklica soglasja s strani posameznika ali organizacije, ki je podatke posredoval/a. Zavod bo podatke varoval na primeren način, tako da ne bo prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Zavod podatkov ne bo posredoval, posodil ali prodal tretjim osebam. Zavod bo omogočila obdelavo oziroma posredovanje podatkov izključno pooblaščenim sodelavcem. Zavod ne uporablja avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov. V primeru oddaje sporočila so zahtevani podatki obvezni ravno tako soglasje za uporabo osebnih podatkov in brez le-teh sporočilo ne bo popolno, zato ga ne bo mogoče oddati. Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic). Podrobnejše informacije o tem, kako zavod ravna z osebnimi podatki, so na voljo v politiki zasebnosti.
Skip to content