Izšel NOV destinacijski časopis

Izšla je nova številka časopisa Turistične destinacije Rogla-Pohorje. V digitalni verziji jo lahko prelistate tudi v elektronski obliki na naši spletni strani, tiskan izvod pa poiščete na informacijskih točkah v občinah Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče.

LINK

 

DRUGE NOVOSTI:

Brezplačen turistični avtobus na Roglo

Tudi v poletni sezoni 2021 bo obiskovalcem Turistične destinacije Rogla-Pohorje na voljo brezplačen avtobus, ki bo ob četrtkih in sobotah vozil na Roglo, letos kar iz Maribora.

Občine Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, ponosno združene v Turistično destinacijo Rogla-Pohorje, svoje občanke in občane ter obiskovalke in obiskovalce destinacije tudi letos prijazno vabijo na BREZPLAČNE VOŽNJE S TURISTIČNIM AVTOBUSOM.

Turistični avtobus bo v juliju in avgustu vozil ob četrtkih in sobotah na relaciji MARIBOR – SLOVENSKA BISTRICA – SLOVENSKE KONJICE – ZREČE – ROGLA.

VEČ INFORMACIJ!

 

NOVO v Vitanju!

V poletnih mesecih se lahko vsak petek in nedeljo ob 10h  pridružite BREZPLAČNEMU vodenemu ogledu trškega jedra Vitanja. Ogled traja 1 h, začne se pred Centrom Noordung, sprehodili se boste po trškem jedru, med vodnjaki, ogledali si boste zbirko starih predmetov in fotografij v vili Svitanje in vstopili v cerkev Matere Božje. Ob prijetnem sprehodu se bo predstavila zgodovina obeh gradov v Vitanju ter neverjetna zgodba glažutarske vasice Rakovec.

Priporočamo, da se na voden ogled prijavite: pišite na info@center-noordung.si ali pokličite na 040 300 052.

Se vidimo NE DALEČ STRAN!

Vodenja izvajajo licencirani vodniki destinacije Rogla-Pohorje. Projekt financira STO, s sredstvi Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.