Srečanje zaposlenih NLZOH 2019

Letno srečanje zaposlenih NLZOH 2019

V petek 20.9.2019 je v Vitanju potekalo letošnje srečanje zaposlenih Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano, ki je osrednji, največji slovenski javnozdravstveni laboratorij ter se ukvarja s higiensko in zdravstveno ekološko dejavnostjo, s problematiko varovanja okolja, z mikrobiološko strokovno zdravstveno in raziskovalno dejavnostjo ter s kemijskimi analizami različnih vrst vzorcev. V laboratoriju se opravljajo storitve za potrebe države, predvsem za potrebe spremljanja ter uradnih in inšpekcijskih nadzorov.

Njihovo letno srečanje zaposlenih smo organizirali prav v Vitanju. Skupno si je preko 350 gostov vodeno ogledalo Center Noordung ter Vitanje. Razdeljeni v skupine so si tudi naslednje zanimivosti Vitanja: Beškovnikovo kaščo s Preužitkarsko kočo, Ekološko kmetijo in etnološki muzej Brodej, ekološko kmetijo Meglič ter pod vodstvom lokalnih vodnic tudi samo Vitanje. Najbolj aktivni so se podali na enourni pohod do Smreške peč in uživali ob čudovitem razgledu na Vitanje.

Skupaj smo tako preživeli zelo zanimiv dan, nabit s pozitivno energijo, druženje pa se bo nadaljevalo pod šotorom ob glasbi v živo pozno v noč.